Novosti Sport Događanja

Vinogradar pobjedom u Samoboru potvrdio drugo mjesto

23.05.2016. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara i službeno kolo prije kraja prvenstva Treće lige potvrdili su drugu poziciju. Presudne bodove momčad je osvojila u Samoboru gdje je s 3:1 svladala istoimenog domaćina.

drugi velika.jpg

Vinogradar je u vodstvo stigao u 17. minuti preko Dušaka, a taj rezultat bio je sve do 66. kada je Čutirilo iz jedanaesterca povosio na 0:2. Domaćini preko Regovića u 87. smanjuju prednost, da bi Štulec u sudačkoj nadoknadi postavio konačnih 1:3 za momčad iz Mladine.

drugi velika 1.jpg

Danas je konačnu odluku glede dobivanja licenci donijela i Žalbena komisija Odbora za licenciranje HNS-a. Nakon što u prvom krugu niti Novigrad, a ni Vinogradar nisu dobili drugoligašku licencu, današnja odluka za jedan i drugi klub bila je pozitivna, no takvim raspletom u Vinogradaru i nisu presretni, budući da igralište u Novigradu ne zadovoljava infrastrukturne uvjete igranja u 2. HNL.

Bilo kako bilo, nogometaši Vinogradara uspješnu sezonu zaključit će u subotu domaćom utakmicom protiv Španskog koja se na igralištu u Mladini igra od 17,30 sati.

drugi velika 2.jpg

3. HNL, 29. KOLO
NK SAMOBOR – NK VINOGRADAR 1:3 (0:1)  
STRIJELCI:
0:1 Dušak (17), 0:2 Čuturilo (66- 11m), 1:2 Regović (87), 1:3 Štulec (90)
NK SAMOBOR: Kovačić, Horvat (od 48. Regović), Zeman, Ivkovčić, Makarun, Hasan, Martić (od 61. Trupec), Brujić, Škvorc, Držić, Tomić (od 70. Brdarić). TRENER: Sven Raić
NK VINOGRADAR: Bašić, Dalić, Dušak, Miloš, Španić, Čuturilo, Gavarić (od 78. Domjančić), Povrženić (od 69. Rihtar), Filipović (od 66. Čejvanović), Štulec, Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina

Podijeli