Novosti Sport Događanja

Vinogradar preokretom u nastavku do pobjede

03.10.2016. / Nefertum IT
U tjednu u kojem je Vinogradar doživio poraz od trenutno vodeće Dubrave Tim Kabel sve misli u Mladini bile su usmjerene na susret protiv Vrapča, koje je lani baš negdje u ovo vrijeme šokiralo igrače Vinogradara. Bili su gosti i ovoga puta blizu trijumfa, no preokretom u drugih 45. minuta Vinogradar je stigao do pobjede od 2:1 zadržavši priključak za vodećom Dubravom Tim Kabel i drugopalsiranom Kustošijom koji imaju tri, odnosno dva boda više.

Vrapče je povelo u 23. minuti preko Lazova kojega je u 63. poništio Goran Ljubojević koji je susret započeo na klupi. No, uvidjevši da je vrag odnio šalu trener Ferenčina uveo ga je u igru u 41. minuti umjesto stopera Bagarića.

ljubo velika.jpg

Put prema pobjedi domaćoj je momčadi uvelike olakšao Samardžić koji je zbog vrijeđanja suca prijevremeno otišao put svlačionice. Tri boda domaćoj momčadi pogotkom iz slobodnog udarca u 79. donosi Stjepan Poljak.

3. HNL, 7. KOLO
NK VINOGRADAR – NK VRAPČE 2:1 (0:1)
STRIJELCI:
0:1 Lazov (23), 1:1 Ljubojević (63), 2:1 Poljak (79)
NK VINOGRADAR: Bašić, L. Šćrbec (od 46. Prijić), Bagarić (od 41. Ljubojević) , Jevtić, Miloš, Prša, F. Šćrbec (od 75. Ristovski), Poljak, Dalić, Ibriks, Štulec. TRENER: Roy Ferenčina
NK VRAPČE: Kranjec, Lazov, Kos, Vrbat, Salopek, Milas, Gorgiev (od 89. Fajdiga), Samardžić, Šaban, Strjački (od 55. Švigir), Vinčić (od 68. Šimić). TRENER: Stjepan Čordaš

Podijeli