Novosti Sport Događanja

Vinogradar s Hajdukom u četvrtfinalu Kupa

04.11.2014. / Nefertum IT
U prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza danas su izvučeni parovi četvrtfinala Kupa Hrvatske, gdje je svoje mjesto među sedam prvoligaša zauzeo i četvrtoligaš Vinogradar. Ždrijeb je htio da se ponovno po treći puta u ovome natjecanju susretnu klub iz Mladine i Hajduk koji je u dosad dva odigrana susreta slavio tek nakon produžetaka.

Prvi puta ova su se dva kluba susrela u sezoni 2004/05. u šesnaestini finala kada je Hajduk slavio s 4:2, dok je drugi susret odigran prošle godine kada je utakmica završila rezulatom 3:1. Poveo je Vinogradar u toj utakmici eurogolom Povrženića, da bi Hajduk do izjednačenja stigao nakon kardinalne pogreške glavnog suca Zebeca koji je pad Tomislava Kiša u šesnaestercu okarakterizirao udarcem za jedanaest metara iz kojeg je precizan bio Marko Bencun, da bi u produžecima prolazak Splićanima donijeli Kouassi i Kiš. 

KUP VELIKA.jpg

U ostalim četvrtfinalnim utakmicama igraju: Istra 1961- Dinamo, Rijeka- Lokomotiva, te Split- Zadar. Prve utakmice na rasporedu su 11. veljače, dok se uzvrati igraju 4. ožujka.

Podijeli