Novosti Sport Događanja

Vinogradar spreman dočekuje Trnje

25.08.2016. / Nefertum IT
Ovog vikenda starta nova nogometna sezona na trećeligaškom Zapadu gdje se među 16 klubova nalazi i Vinogradar. Pod vodstvom trenera Roya Ferenčine pripreme za novu sezonu startale su 18. srpnja, a nakon nešto više od mjesec i pol dana treninga i oglednih utakmica slijedi pravi dvoboji, oni za bodove.

-Što se priprema tiče, zadovoljan sam obavljenim poslom. Generalka sa Stupnikom bila je nešto lošija, no bolje da nam se to dogodilo sada nego u prvenstvu u koje ulazimo spremni. Od prvog kola krećemo jako i nadamo se najboljem- u uvodu će sportski direktor Tomislav Višević.

Prvo kolo u Mladinu dovodi momčad Trnja, te je u sportskim krugovima ova utakmica označena kao derbi prvog kola.

vino velika.jpg

-Neće nam biti lako, no mi se nadamo pobjedi budući da igramo na domaćem terenu koji nam mora biti prednost. Oni su neugodna momčad koja je jako dugo na okupu s igračima koji vole igrati nogomet- o nedjeljnom susretu će Višević.

Utakmica u Mladini igra se od 17,30 sati, a domaćim gledateljima predstavit će se i ovoljetna pojačanja; Stjepan Poljak, Ivan Ibriks, Filip i Lovro Šćrbec, Tomislav Mikulić, Roko Prša i Josip Bagarić koji će pokušati nadomjestiti Marka Povrženića, Dražena Domjančića, Mihaela Medvena, Stefana Gavarića, Branka Čuturila, Marka Dušaka i Domagoja Šipuša. 

vino velika 2.jpg

-Naši starosjedioci predvođeni kapetanom Markom Ristovskim lijepo su ih primili, a kada je tome tako i kada imate takvu klapu niti drugim dečkima nije se teško prilagoditi na novu sredinu- kaže nam Višević kojeg smo upitali i za ovogodišnji cilj.

-Naš cilj je ponavljanje prošlogodišnjeg rezultata, a ako nam se ukaže prilika za stepenicu više, naravno da ćemo se upustiti u borbu za tron- zaključio je razgovor sportski direktor Višević.    

Podijeli