Novosti Sport Događanja

Vinogradar spreman za dolazak Hajduka

09.02.2015. / Nefertum IT
Pred nogometašima Vinogradara u srijedu je prva četvrtfinalna utakmica Kupa Hrvatske koja u Mladinu po treći puta dovodi momčad Hajduka. Iako je u petak na jaskanskome kraju napadalo gotovo pola metra snijega, na SRC Mladina tijekom subote i nedjelje učinjeni su svi preduvjeti kako bi se utakmica mogla odigrati.

-Utakmicu dočekujemo radno, jer smo tijekom vikenda imali akciju čišćenja snijega. Našem pozivu se odazvalo gotovo sto volontera koji su očistili sav snijeg te im se ovim putem na tome i zahvaljujem- kaže nam sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević koji ovih dana ima pune ruke posla kako bi utakmica bila što bolje organizirana.

KUP VELIKA.jpg

U dosadad dva gostovanja Hajduka na Mladini, splitski klub prolazak dalje je ostvario kroz prodžetke kojih ovoga puta neće biti, jer se za tri tjedna igra uzvratna utakmica na Poljudu. Prva utakmica se igra ove srijede (11. veljače) s početkom u 15 sati.

U Vinogradaru vjeruju u uspjeh

-Ja vjerujem kako će se utakmica igrati bez obzira na ove uvjete. S obzirom na cjelokupnu pozitivnu klimu oko kluba vjerujem da možemo odigrati dobru utakmicu i pobijediti Hajduk- kaže nam Višević.

HAJDUK VELIKA 3.jpg

Trener Damir Petravić koji je ove zime preuzeo momčad uz dobro znani kadar dobio je i tri nova igrača, Kahrimanovića, Tomića i Samardžića za koje u klubu vjeruju kako će biti pojačanja. Nakon što su igrači Hajduka imali slobodni vikend, zbog odgode utakmice s Rijekom, iz Splita je u Mladinu stigla zamolba da se prva utakmica odigra na Poljudu, na što su iz Vinogradara dobili negativan odgovor.

-Čudim se njihovoj zamolbi, jer ako se oni nisu mogli probiti do Rijeke kako bi mi to onda uspjeli učiniti do Splita. Mi smo amaterski klub te to nismo bili u mogućnosti učiniti tako brzo, njima je to lakše jer oni u pogonu konstantno imaju petnaest osoba- rekao nam je za kraj razgovora sportski direktor, Tomislav Višević.

Podijeli