Novosti Sport Događanja

Vinogradar sredio i Vrapče

11.04.2016. / Nefertum IT
Trupe trenera Roya Ferenčine nanizale su i šestu pobjedu u nizu. Nova žrtva bilo je Vrapče kojem su se nogometaši Vinogradara revanširali za poraz iz prvog dijela sezone. Utakmicu su gosti iz Mladine u svoju korist riješili s 3:1.

vrapce velika.jpg

-Pokazali smo kvalitetu i snagu. Prvo poluvrijeme je bilo ravnopravno, no ulaskom iskusnih igrača riješili smo utakmicu u svoju korist te je nakon toga bilo samo pitanje s koliko će pogodaka u našu korist završit susret- o gostovanju u Vrapču će trener Vinogradara Roy Ferenčina

Put prema pobjedi pogotkom svom bivšem klubu otvorio je Strjački u 26. minuti, da bi u drugih 45. minuta pobjedu Vinogradaru osigurali Dušak i Ljubojević. Poraz Vrapča u sudačkoj nadoknadio uspio je ublažiti Bektaši.

vrapce velika 1.jpg

S nova tri boda Vinogradar je zadržao drugu poziciju, a isti bodovni učinak od 37 bodova ima i Zagorec iz Krapine. Obje momčadi za vodećim Novigradom koji ovog proljeća nije izgubio niti jedan bod zaostaju 13 bodova.

-Za sada smo ostvarili zacrtani cilj. Normalno je da i dalje razmišljamo o zadržavanju sadašnje pozicije koju ćemo nadam se i u sljedećim utakmicama dodatno učvrstiti- nastavio je trener Ferenčina.

U nedjelju protiv Maksimira

Nastavak niza momčad Vinogradara tražit će u nedjelju u susretu protiv Maksimira koji se na igralištu u Mladini igra od 16,30 sati.

-Mi uvijek idemo na pobjedu pa tako i u tom susretu. Oni su dobra momčad, no mi smo favoriti na svom terenu i vjerujem da ćemo to u nedjelju i pokazati- u najavi utakmice će trener Vinogardara.

3. HNL, 22. KOLO
NK VRAPČE – NK VINOGRADAR 1:3 (0:1)
STRIJELCI:
0:1 Strjački (26), 0:2 Dušak (48), 0:3 Ljubojević (65), 1:3 Bektaši (90).
NK VRAPČE: Miletić, Lazov, Vrbat, Kos, Krajačić, Ćosić, Samardžić 5 (od 76. Mamić), Marić (od 46. Šutalo), Šarić (od 46. Šugić), Horvat, Bektaši. TRENER: Franjo Pužin
NK VINOGRADAR: Bašić, Dalić (od 76. Rihtar), Dušak, Miloš, Špehar, Ristovski, Gavarić, Šipuš (od 46. Čuturilo), Medven (od 60. Dedić), Strjački, Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina

Podijeli