Novosti Sport Događanja

Vinogradar u novoj sportskoj opremi

10.11.2014. / Nefertum IT
Nakon jučerašnje utakmice u kojoj je Vinogradar ostvario uvjerljivu pobjedu u susretu protiv Libertasa (5:0), domaćim nogometašima za nagradu je stigla vrijedna donacija sportske opreme od njemačkog Kik Textiliena. Povodom akcije „Maknimo djecu s ulice!“, drugi put za redom, najveći europski tekstilni trgovac odjećom, KiK Textilien hrvatskim klubovima donirao je nogometne dresove za sve uzraste. Među njima se našao i Vinogradar kojem je uručen komplet od 250 dresova, koji sadrže gornji i donji dio, štucne te sportsku torbu po setu momčadi.

oprema velika.jpg

-Ovim putem se zahvaljujemo KiK Textilienu, Plasman grupi i Nataši Đuričić na ovoj lijepoj donaciji koja je dokaz da smo mi prepoznati kao kvalitetan klub. Nadamo se kako će ova suradnja biti plodonosna kako za nas tako i za njih- rekao je predsjednik Nogometnog kluba Vinogradar, Miljenko Pavlaković.

Rezultati Vinogradara kao kolektiva na svim su razinama posljednjih godina dignuti na višu razinu, a nova sportska oprema za sve njih bit će dodatni poticaj da nastave u tom ritmu.

-U novim dresovima idemo po nove pobjede- kratko će za kraj predsjednik Pavlaković.

oprema velika 1.jpg

Podijeli