Novosti Sport Događanja

Vinogradar u srijedu dočekuje Slaven Belupo

27.10.2014. / Nefertum IT
Svoje mjesto među 16 najboljih hrvatskih momčadi u Kupu ponovno je zauzeo Vinogradar koji je taj plasman ostvario pobjedom protiv Međimurja u Čakovcu. Uz Vinogradar među 16 najboljih je još jedan četvrtoligaš, Opatija, četiri trećeligaša, Novigrad, Šibenik, GOŠK i Varaždin, jedan drugoligaš, Cibalia te devet prvoligaša, Dinamo, Hajduk, Rijeka, Split, Osijek, Slaven Belupo, Zadar, Lokomotiva i Istra 1961.

vin velika.jpg

Protivnik Vinogradaru u osmini finala je Slaven Belupo kojeg će klub iz Mladine na svom stadionu ugostiti 29. listopada u 14 sati. Ova dva kluba već su međusobno igrala u ovoj fazi natjecanja prije tri godine kada je Vinogradar kojeg je tada s klupe vodio profesor Valentin Barišić slavio s 2:1 (strijelci su bili Aldin Kahrimanović i Gabrijel Boban, op.a). Od tadašnje momčadi danas trener Stjepan Gomerac u sastavu ima Nikolu Buckovića, Marka Povrženića i Antonia Vukića.

-Nadam se da ćemo pružiti kvalitetan otpor prvoligašu, jer u Mladini pokazuje tradicija niti jednom prvoligašu nije bilo lagano, zbog čega vjerujem da će moji dečki odigrati kvalitetnu utakmicu- u najavi susreta će  trener Vinogradara, Stjepan Gomerac.

Podijeli