Novosti Sport Događanja

Vinogradar u subotu dočekuje Gradiće

30.04.2015. / Nefertum IT
Šest kola je ostalo do kraja prvenstva u Međužupanijskoj ligi gdje tron s odmakom od tri boda pred momčadi Lekenika drže nogometaši Vinogradara. Kiks protiv Radoboja u Mladini je zaboravljen, jer je momčad nakon toga nanizala tri pobjede (Lekenik, Ogulin, Udarnik) koje su vratile mir, ali i dobru atmosferu u momčad i klub.

-Atmosfera nam se mijenja iz tjedna u tjedan. Velikom zaslugom igrača dobili smo dvije ključne utakmice u kojima su svi odigrali odlično. Mislim da smo uhvatili dobru formu u pravo vrijeme, te da ćemo sezonu završiti kako smo si i zacrtali, osvajanjem naslova- ispričao nam je sportski direktor Vinogradara, Tomislav Višević.

najava velika.jpg

Pred njegovim igračima u subotu je susret protiv Gradića, momčadi koja ih je iznenadila u prvom dijelu sezonu porazivši ih s 2:0.

-Pokazano je i dokazano da nikog nesmijemo podcijeniti, jer Gradići i Radoboj su nam najbolje opomene. Danas nikog nije lako pobjediti, ako ne uđeš maksimalno- zaključio je Višević, pozvavši sve ljubitelje nogometa na subotnju utakmicu koja se na Mladini igra od 17 sati.

Podijeli