Novosti Sport Događanja

Vinogradar uspješno odradio još jednu provjeru

20.08.2015. / Nefertum IT
Nogometaši Vinogradara i Vrapča prezentirali su jučer dobru nogometnu predstavu okupljenim gledateljima na igralištu u Vojarni. Iako je utakmica bila prijateljskog karaktera, odigrana je kao da je riječ o utakmici za bodove. Domaća momčad bila je puno bolja stvorivši više izglednih prilika pred gostujućim golom. Filipović je Vinogradar doveo u vodstvo u 21. minuti, da bi sedam minuta prije odlaska na odmor poravnao Mohač. Pobjednika je odlučio iskusni Domagoj Abramović u 63. minuti utakmice.

utakmica velika.jpg

Momčadi trenera Stjepana Gomerca ovo je bila deveta pripremna utakmica i sedma pobjeda, a do prvenstvenog starta i domaće utakmice protiv Dubrave Tim Kabel odradit će još jednu provjeru i to ove subote protiv Kustošije.  

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK VINOGRADAR – NK VRAPČE 2:1
STRIJELCI:
1:0 Filipović (21), 1:1 Mohač (38), 2:1 Abramović (63)
NK VINOGRADAR: Pelin, Golojuh, Lončar, Borković, Martinac, Golik, Gavarić, Abramović, Štulec, Filipović, Medven (još su igrali: Braje, Bucković, Domjančić, Dugić, Vukić, Španić, Pagadur, Palčić). TRENER: Stjepan Gomerac
NK VRAPČE: Malagić, Lazov, Završki, Vrbat, Kos, Šandor, Cindrić, Samardžić, Horvat, Mohač, Bektaši (još su igrali: Šonjić, Knez, Vitko, Ćosić. Roguljić, Mudražija, Debeljak, Frančić, Šunjić). TRENER: Franjo Pužin.

Podijeli