Novosti Sport Događanja

Vinogradar započeo s pripremama

20.07.2015. / Nefertum IT
Novi član Treće lige, NK Vinogradar u srijedu je započeo s pripremama za novu sezonu. Za kormilom kluba iz Mladine i dalje je najtrofejniji trener u jaskanskome kraju, Stjepan Gomerac, dok će Tomislav Višević i dalje brinuti o sportskim pitanjima. Plan i program priprema nešto je opsežniji, pa on uključuje deset prijateljskih utakmica i tridesetak treninga koji će se odraditi na igralištu u Mladini, te u komplesu vojarne.

-Imamo šest tjedana da se pokušamo što bolje pripremiti. Mi ulazimo u prvenstvo polako, jer nam je prvenstveni cilj izboriti ostanak, a kasnije ćemo vidjeti što i kako dalje- rekao nam je sportski direktor, Tomislav Višević.

vinogradar velika.jpg

Trener Stjepan Gomerac svakodnevno radi s 23 do 24 igrača, od kojih će dvadeset najboljih nositi dres Vinogradara kroz prvenstvo. Uz igrače koji još uvijek pokušavaju zadovoljiti struku novim igračima kluba iz Mladine su postali Golik, Borković, Ristovski i Filipović, dok su nove sredine potražili Galić, Kahrimanović, Samardžić, Žulj, Stanić i Kranjec.

Prvu provjeru momčad ima u srijedu, 22. srpnja u Bihaću gdje će ih ugostiti momčad Jedinstva, nakon čega slijede ogledi protiv Segeste (25.7.), Ponikva (29.7.), Samobora (1.8.), Rudeša (5.8.), Sesveta (8.8.), Zagorca (12.8.), Trešnjevke (16.8), Vrapča (19.8) i Kustošije (22.8.).

Podijeli