Novosti Sport Događanja

Vinogradaru bod protiv Mraclina

10.05.2021. / Maja Peranić

U 27. kolu Jedinstvene županijske nogometne lige Vinogradar je u Mladini ugostio trećeplasiranu momčad Mraclina koja se bori za ulazak u 4. HNL iduće sezone te unatoč izostanku „pola momčadi“ došla do vrijednog boda pogotkom Martina Borkovića u sudačkoj nadoknadi.

Gosti su od samog početka pod pritiskom borbe za viši rang krenuli dosta nervozno i s puno prigovora, dok se trener zelenih Lucijanić odlučio za oprezniju varijantu uz više naglaska na defenzivu te pokušaje iz kontranapada. Na poluvrijeme se otišlo bez pogodaka da bi i nastavak protjecao u „jalovoj“ dominaciji gostiju. Ipak u 71. minuti nakon udarca iz kuta gosti dolaze u vodstvo kada je glavom na drugoj stativi precizan Skrbin. Zeleni sve bacaju u napad što otvara dosta prostora za goste koji su imali nekoliko prilika za rješavanje pitanja pobjednika, no nisu bili precizni. Kao i puno puta ovoga proljeća zeleni su najbolji u posljednjim minutama. Martin Borković je u kaznenom prostoru primio loptu prsima, te iz voleja majstorski pogodio za veliko slavlje u Mladini!

Vinogradar je osvojenim bodom i dalje 11. momčad među 18 klubova JŽNL-a s 37 osvojenih bodova. Gornji dom tablice je dostižan budući da sedmoplasirani Polet ima šest bodova ispred zelenih. Iduće nedjelje 16. svibnja Vinogradar će gostovati u Jakovlju kod domaćeg Dinama.

(LC)

Podijeli