Novosti Sport Događanja

Vinogradaru jesenski naslov

28.11.2016. / Nefertum IT

Nogometaši Vinogradara na zimsku stanku odlaze s prve pozicije i tri boda prednosti pred drugoplasiranim Krkom koji je u posljednjem jesenskom kolu iznenađujuće poražen od Vrbovca (1:4). Za razliku od njih igrači Vinogradara nisu imali previše problema u Dugom Selu gdje su istoimenog domaćina porazili s 4:0 uz hat- trick Gorana Ljubojevića koji je ovim učinkom postao prvim topnikom lige.

prvaci velika.jpg

Od početkam susreta igrači trenera Roya Ferenčine imali su terensku inicijativu koju su okrunili pogotkom Ljubojevića u 22. minuti kojeg je loptom pronašao Stjepan Poljak. Do odlaska na odmor Ljubojević je još jednom zatresao mrežu, a niz je nastavio i u nastavku susreta kada je u 58. minuti još jednom matirao domaćeg vratara Žugaja. Sjajnu izvedbu nogometaši Vinogradara zaključili su još jednim pogotkom, ovoga puta onim u režiji Marka Ristovskog.

prvaci velika 1.jpg

Polusezonu Vinogradar tako zavrašava na najbolji mogući način; pobjedom i jesenskim naslovom što je zasigurno veliki kapital za proljeće kada će se u konačnici i odlučivati o prvaku i putniku u 2. HNL gdje je Vinogradar s uspjehom igrao sve do ljeta 2013. godine kada je samoinicijativno napustio drugoligaško društvo.

prvaci velika 2.jpg

3. HNL, 15. KOLO
NK DUGO SELO – NK VINOGRADAR 0:4 (0:2)
STRIJELCI: 0:1 Ljubojević (22), 0:2 Ljubojević (36), 0:3 Ljubojević (58), 0:4 Ristovski (85)
NK DUGO SELO: Žugaj, Hrgović, Mamuza, Pavlic, Gojević (od 46. Palić9, Martić, Filipović, Vidović (od 46. Skorin), Mamić, Rexhepi (od 67. Ačkar), Hrle. TRENER: Igor Kovačević
NK VINOGRADAR: Bašić, Ibriks (od 71. Vukić), Dalić, Bagarić, Šćrbec, Šipuš (od 63. Štulec), Ristovski, Poljak, Hajderović, Prša (od 58. Prijić), Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina

Podijeli