Novosti Sport Događanja

Vinogradaru sedma uzastopna pobjeda

18.04.2016. / Nefertum IT
Pobjednička serija nogometaša Vinogradara nastavljena je i u 23. kolu koje je u Mladinu dovelo momčad Maksimira. Pobjedom od 2:0 Vinogradar se momčadi s Oboja osvetio za jesenski poraz. Uz nova tri boda sve okupljene u Mladini razveselilo je učvršćenje druge pozicije, budući da je Zagorec u subotu doživio poraz od Novigrada koji 1. svibnja gostuje u Mladini. Osim što je riječ o derbi utakmici 3. HNL, susret će imati i humanitarnu notu jer će se prihod s utakmice donirati za obnovu vukovarskog Tornja.

drugi velika.jpg

-Ja se nadam da ćemo mi zadržati to drugo mjesto te da ćemo nastaviti s ovakvim igrama. Ovi rezultati su i više od plana, no igrama ovog proljeća to smo i zaslužili- kaže nam trener Vinogradara Roy Ferenčina.

Medven i Ljubojević pogađali za novu pobjedu

Pitanje pobjednika riješeno je u prvih 45. minuta kada su gostujućeg vratara Franju Berišića matirali Mihael Medven i Goran Ljubojević koji je bio precizan s jedanaest metara.

drugi velika 1.jpg

U nastavku susreta dominatniji su bili gosti, no terensku nadmoć nisu uspjeli kapitalizirati da matariju domaćeg vratara Bašića.

-Nije bilo lagano jer su nam falila tri igrača iz zadnje linije koja nisu mogla igrati. Tu smo imali određenih problema, no u prvom dijelu smo sve riješili da bi u nastavku utakmicu rutinski priveli kraju. Igrom nisam zadovoljan, mislim da smo trebali biti bolji u posjedu lopte te opasniji po protivnički gol- o utakmici će trener Ferenčina.

drugi velika 2.jpg

3. HNL, 23. KOLO
NK VINOGRADAR – NK MAKSIMIR 2:0 (2:0)
STRIJELCI:
1:0 Medven (18), 2:0 Ljubojević (38- 11m)
NK VINOGRADAR: Bašić, Gavarić, Čejvanović , Miloš, Španić (od 61. Povrženić), Čuturilo, Ristovski, Šipuš (od 46. Dedić), Medven (od 46. Štulec), Strjački, Ljubojević. TRENER: Roy Ferenčina
NK MAKSIMIR: Berišić, Kovačić, Krznar, Mišura, Mulaibrahimović (od 90. Punek), Šandor, Ćibarić, Nakić, Primorac, Hodak, Marošević. TRENER: Rajko Vidović

Podijeli