Novosti Sport Događanja

Vizija bagera slavila u Desincu

10.08.2015. / Nefertum IT
Momčad Vizija bagera pobjednik je šest malonogometnog turnira DOMUSplus Desinec 2015. koji je početkom kolovoza odigran na betonskom igralištu u Donjem Desincu. U finalnom susretu Vizija bagera za koju su između ostalog igrali Nikola Šoić, Ivan Podgoršćak, Krunoslav Všetečka, Josip Jurinić i Antonio Smičiklas bila je bolja od DVD-a Gornji Desinec.

desinec velika.jpg
Vizija bagera

Treće mjesto je pripalo momčadi DVD-a Donji Desinec koja je u tom susretu bila bolja od Kune i prijatelja koja je nedavno osvojila turnir u Dragovanjšćaku. Ovo zanimljivo dvodnevno malonogometno druženje uveličao je i zamjenik gradonačelnika Stipe Bučar koji je i dodijelio nagrade najboljima.

desinec velika 1.jpg
DVD Gornji Desinec

Pobjednička momčad je u svojim redovima imala i dvojicu najboljih pojedinaca, igrača Nikolu Šoića i vratara Ivana Podgoršćaka, dok je najbolji strijelac turnira bio Filip Kelečić iz DVD-a Donji Desinec.

Zadovoljan turnirom bio je i predsjednik Nogometnog kluba Desinec, Ivica Kotter koji se u svom govoru zahvalio članovima uprave i igračima na uloženom trudu oko organizacije, te svim sponzorima koji su omogućili održavanje ovog turnira. 

desinec velika 2.jpg
DVD Donji Desinec

Podijeli