Novosti Sport Događanja

Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti

12.10.2018. / Redakcija

U četvrtak je započeo novi ciklus besplatnog vježbanja za osobe 3. životne dobi u Jastrebarskom. Osim što ovaj uspješan projekt traje 6 godina, od sada ima i bolje prostorne ali i dostojnije uvjete provođenje.

Naime, treninzi su premješteni iz Centra za kulturu u novouređene dvorane SRC Centrala. Na oduševljene svih polaznika prostorom, dvorane se počinju koristiti i u prijepodnevnom terminu. Prije treninga, sve polaznike je pozdravio i predsjednik Sportske zajednice Domagoj Šlat, te im zaželio dobrodošlicu u novi prostor. Prilikom govora, izrazio je zadovoljstvo velikim odazivom polaznika na ovaj program. Istaknuo je, da je upravo taj odaziv, najbolji pokazatelj uspješnosti ovog projekta, a zadovoljstvo svih s novim prostorom je dodatan motiv njemu i svima u Sportskoj zajednici za daljnji rad.



Uz otvorenje vanjskog vježbališta pokraj perivoja Erdödy, uređenje kata na SRC Centrala je najveća investicija Grada i Zajednice u sportske objekte ove godine.

S obzirom na veliku zainteresiranost polaznika vježbanja za treću dob, formiraju se dvije grupe koje će svaki utorak i četvrtak u terminima 8.30 i 9.20 vježbati na „Centrali“.



Iz Sportske zajednice pozivaju sve zainteresirane osobe 3. životne dobi da se pridruže vježbanju koje je za sve besplatno.

Kao i do sada vježbanje će voditi kineziolog Nera Varadi.

(SZGJ)

Galerija slika

Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti Vježbanje za 3. dob od sada na Centrali! Još se stignete priključiti

Podijeli