Novosti Sport Događanja

Za vikend četvrto izdanje redizajniranog malonogometnog turnira Jaska Winter cup

10.12.2021. / Redakcija

Nakon prošlogodišnje prisilne stanke uzrokovane koronavirusom, u Jastrebarsko se vraća malonogometni turnir "Zimski kup" koji je promijenio naziv u "Jaska Winter Cup". Ovo četvrto izdanje donosi i promjene u organizacijskom smislu.

Kako najavljuje glavni organizator, Malonogometni klub Good Times Jastrebarsko, ovog vikenda, 11. i 12. prosinca, očekuje nas uzbudljiv turnir sa 33 ekipe u dvoranama Osnovne škole Ljubo Babić i Srednje škole Jastrebarsko.

U subotu utakmice počinju u 10 sati i to u obje dvorane, dok će se zadnje odigrati u 22:30 sati. Potom, u nedjelju utakmice kreću od 11 sati u dvorani Srednje škole Jastrebarsko, a sama završnica uz prijenos na Sportskoj televiziji planirana je od 19 sati kada će se igrati utakmice polufinala te utakmice za treće mjesto i naslov prvaka Jaska Winter Cupa.

Cijeli turnir će se provesti u skladu s epidemiološkim mjerama pa će tako i gledatelji moći uživati u čarima malonogometnih poteza kojih sigurno neće nedostajati. Ulaz je besplatan, a u dvorane će se moći ući samo uz predočenje COVID potvrde (potvrdu o cijepljenju, preboljenju unutar 6 mjeseci ili negativan test ne stariji od 48 sati).

Galerija slika

Za vikend četvrto izdanje redizajniranog malonogometnog turnira Jaska Winter cup Za vikend četvrto izdanje redizajniranog malonogometnog turnira Jaska Winter cup Za vikend četvrto izdanje redizajniranog malonogometnog turnira Jaska Winter cup Za vikend četvrto izdanje redizajniranog malonogometnog turnira Jaska Winter cup

Podijeli