Novosti Sport Događanja

Zagorec preokretom u posljednjih šest minuta do tri boda u Mladini

01.11.2015. / Nefertum IT
Drugi domaći poraz nogometašima Vinogradara nanio je jučer Zagorec koji je Mladinu napustio pobjedom od 2:1 do koje su došli u posljednjih šest minuta u kojima su preokrenuli domaće vodstvo od 1:0. Gosti iz Krapine na opće iznenađenje okupljenih gledatelja osvojili su tri boda, iako su do 84. minute i izjednačujućeg pogotka bili u podređenom položaju; uglavnom su se branili i tek rijetko su prelazili na suparničku polovicu.

11 vin velika.jpg 

Na odmor se otišlo bez pogodaka, a domaća momčad i u nastavku je nastavila s dominacijom opsjedavši gostujućeg vratara Hadžića koji je napokon kapitulirao u 70. minuti nakon izvrsne akcije Željka Štuleca. Nesvjesno povlačenje domaćih igrača kao da je dalo krila gostujućim igračima koji su najprije u 84. preko Kunšteka stigli do izjednačenja, da bi im u prvoj minuti sudačke nadoknade tri boda donio Hustić.

11 vin velika 1.jpg

Mnogo povika prema sucu Mili Varivodi uputila su oba tabora, a da se mladi arbitar nije najbolje snašao u jučerašnjoj utakmici moglo se vidjeti i prilikom nedosuđivanja kaznenog udarca za domaću momčad, nakon što je gostujući branič igrao rukom u svom šesnaestercu.

3. HNL, 13. KOLO
NK VINOGRADAR – NK ZAGOREC 1:2 (0:0)
STRIJELCI:
1:0 Štulec (70), 1:1 Kunštek (84) 1:2 Hustić (90)
NK VINOGRADAR: Braje, Vukić, Ristovski, Španić, Golik (od 66. Bucković), Gavarić, Šlogar (od 90. Medven), Borković, Abramović (od 90. Filipović), Štulec. TRENER: Stanko Mršić
NK ZAGOREC: Hadžić, Čunčić, Cerovec, Al Tharwan (od 71. Malarić), Rihtar, Kunštek, Malarić, Marjanović (od 90. Cvilko), Švaljek (od 55. Hustić), Postonjski, Strabić. TRENER: Denis Bezer

Podijeli