Novosti Sport Događanja

Zagrebu dvostruki naslov u Okiću

24.08.2015. / Nefertum IT
Nogometni klub Dinamo ovog je vikenda u Kozlikovu organizirao turnir limača i prstića koji je prošao u odličnoj organizaciji od strane domaćina koji su učinili sve kako bi svi sudionici bili što zadovoljniji. I dok su klinci na terenu pokušali biti što bolji, roditelji oko terena bili su im najveća podrška u tome.

Nogometni vikend u Kozlikovu započeo je subotnjim turnirom prstića koji je održan po prvi puta. U konkurenciji osam momčadi slavili su prstići Zagreba, koji su u finalu pobijedili vršnjake Ilovca s 1:0.  Treća je bila Jaska koja je u borbi za broncu s minimalnih 1:0 svladala Brezovicu.

turnir velika 2.jpg
FOTO: NK Dinamo (O)

Igrač Zagreba Jura Kordej proglašen je najboljim igračem, Luka Cvitković iz Ilovca je bio najbolji vratar, a najbolji strijelac sa šest postignitih zgoditaka bio je Šimun Fabijanić iz Jaske.

Slavili i limači iz Krančevićeve ulice
Nakon subotnjeg prvog turnira prstića, jučer je održano drugo izdanje turnira limača na kojem je sudjelovalo 12 momčadi. Nakon 26 odigranih utakmica do pobjedničkog je trofeja stigla momčad Zagreba koja je u finalu s 2:0 svlavila protiv malih Jaskanaca.

turnir velika 1.jpg
FOTO: NK Dinamo (O)

Istim je rezultatom završila i utakmica za treće mjesto između Ilovca i Lučkog u kojoj su uspješniji bili limači Ilovca.

turnir velika.jpg
FOTO: NK Dinamo (O)

Pobjednička momčad u svojim je redovima ima dva najbolja pojedinca, strijelca Adija Nadarevića i igrača, Frana Pavleka, dok je Matija Majkić iz Jaske bio najbolji vratar. 

turnir velika 3.jpg
FOTO: NK Dinamo (O)

REZULTATI PRSTIĆI
POLUFINALA:
Zagreb-Jaska 3:2, Brezovica-Ilovac 2:3
ZA TREĆE MJESTO: Jaska-Brezovica 1:0
FINALE:Zagreb-Ilovac 1:0

REZULTATI LIMAČI
ČETVRTFINALA:
Zagreb 1-Zagreb 2 3:0, Zrinski-Jaska 0:8, Ilovac-Dinamo 2:0, Vinogradar-Lučko 0:1
POLUFINALA: Zagreb-Ilovac 4:0, Jaska-Lučko 2:0
ZA TREĆE MJESTO: Ilovac-Lučko 2:0
FINALE: Zagreb-Jaska 2:0

Podijeli