Novosti Sport Događanja

Započinje nova nogometna sezona

19.08.2014. / Nefertum IT
Za manje od dva tjedna započinje nova nogometna sezona. Plenumi liga su održani, klubovi privode kraju pripreme i nadaju se još pokojem pojačanju kako bi bili što konkurentniji u novoj sezoni koja počinje posljednjeg vikenda u kolovozu. Vinogradar je i dalje najviše rangirani klub jaskanskog Nogometnog središta koji će u ovoj sezoni natjecati u četvrtom rangu nazvanom Jedinstvena međužupanijska liga. U prvom kolu ih očekuje domaća utakmica protiv zabočke Mladosti.

VINOGRADAR VELIKA.jpg

Uz Jasku, Mladost (KS) i Krašić u Prvoj županijskoj ligi od ove sezone će igrati Kupinec koji je lani osvojio naslov prvaka Druge župaijske lige. Prvo kolo donosi utakmicu između Jaske i Krašića, dok će Mladost ugostiti Savu, a novaci u ligi, nogometaši Kupinca gostuju u Jakovlju kod Dinama.

kupinec velika.jpg

Posljednjeg kolovoškog vikenda na teren će i klubovi Druge županijske lige u kojoj se i natječe najveći broj jaskanskih klubova.  

Kup za uvertiru

Uvod u novu nogometnu sezonu bit će utakmice Kupa, gdje naslov najbolje momčadi brani Mladost. Slijedeće srijede, 27. kolovoza s početkom u 17,30 sati odigrat će se utakmice prvog kola u kojima se sastaju: Jaska- Dinamo (VŠ), Desinec- Mladost (B), Pribić- Sveta Jana, Dinamo (O)- Zdenčina i Jamnica- Donja Kupčina.

Podijeli