Novosti Sport Događanja

Zapruđe najbolje na košarkaškom turniru

29.12.2014. / Nefertum IT
U organizaciji Košarkaškog kluba Jaska održano je još jedno, 23. izdanje turnira „Jaska 2014“ te 17. memorijal „Davor Popović“. Uz domaćine, košarkaše Jaske na turniru su sudjelovali i A-2 ligaši, Zapruđe i Medveščak. Nakon međusobnog razigravanja najviše uspjeha su imali košarkaši Zapruđa koji su upisali dvije pobjede, dok su Jaskanci bili drugi nakon pobjede 74:70 kontra Medveščaka.

Uz najbolje momčadi priznanja su uručena i najboljim pojedincma, Hrvoju Mamiću (KK Jaska) koji je proglašen najboljim igračem, dok je Jakša Milatić iz Zapruđa s 36 poena bio najbolji strijelac turnira.

Mlađi kadeti u finalu županijske lige

Kao predigra turniru odigrana je i prvenstvena utakmica mlađekadetske lige zagrebačke županije između Jaske i Petra Zrinskog iz Vrbovca, u kojem su mladi Jaskanci postigli izniman uspjeh plasiravši se u finale u kojem će odmjeriti snagu s vršnjacima iz Velike Gorice. U polufinalnom susretu košarkaši Jaske su predvođeni maestralnim Hrvojem Majcunićem koji je ubacio 40 poena svladali goste iz Vrbovca rezultatom 64:46.  

Podijeli