Novosti Sport Događanja

Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put

01.10.2024. / Redakcija

U organizaciji Sportskog kluba Tilček Team, tijekom četiri petka u rujnu održano je premijerno izdanje Lige Tilčekov put.

Trkači i hodači imali su priliku iskusiti četiri različite rute, a nakon svakog kola uživali su u bogatoj gastro ponudi koju je za njih pripremio organizator odnosno „Tilček grill team“. Start i cilj svake utrke bili su u prekrasnom turističkom objektu “Moj hir” u Stankovu.

Posljednje četvrto kolo, održano u petak, 27. rujna, označilo je i službeni završetak premijernog izdanja Lige Tilčekov put. Tijekom četiri kola, natjecalo se gotovo 300 sudionika, i to u individualnom i ekipnom natjecanju.

U apsolutnom ukupnom poretku među ženama, pobjednica premijernog izdanja Lige Tilčekov put je Renata Kožar iz ekipe „Z’brda-Z’dola“ koja je u četiri kola ostvarila tri pobjede. Na drugom mjestu je završila Sara Pavlak iz ekipe domaćina „Tilček Team“, dok je na trećem mjestu završila Maja Vučković iz ekipe „4M“.

U apsolutnom ukupnom poretku među muškarcima, pobjednik premijernog izdanja Lige Tilčekov put je Leonardo Pavina, također iz ekipe „Z’brda-Z’dola“. Na drugom mjestu je Josip Stanečić iz AK Jastreb 99 i na trećem mjestu je natjecanje završio Ivan Dimnjaković iz ekipe „Puževi u brijegu“.

U ekipnom natjecanju pobjeda je pripala domaćinu lige, ekipi „Tilček Team“, na drugom mjestu je završila ekipa „4M“, dok je ekipa članova „Ak Jastreb 99“ natjecanje završila kao treća.

Organizatori su nagradili i najbrže po kategorijama, a posebna nagrada organizatora je pripala natjecatelju iz redova Tilček Team-a, Branku Ogorevcu, koji je jedini natjecatelj Lige koji se može pohvaliti da je „Tilčeka“ vidio uživo u doba dok je magarac „Tilček“ živio na Japetiću.

Iako je Liga Tilčekov put tek završila, članovi Tilček Team-a su već krenuli u organizaciju nove utrke, tako da sredinom prosinca (14.12.2024.) će se održati premijerni „Božićni Tilčekov put“, a organizator najavljuje da će natjecatelji po prvi puta na Tilčekovom putu moći nastupiti na kraćoj i na dužoj stazi. Prijave za navedenu utrku će biti otvorene vrlo uskoro na www.tilcekovput.eu.

SVI REZULTATI:

ŽENE UKUPNO
1. mjesto Renata Kožar
2. mjesto Sara Pavlak
3. mjesto Maja Vučković

MUŠKARCI UKUPNO
1. mjesto Leonardo Pavina
2. mjesto Josip Stanečić
3. mjesto Ivan Dimnjaković

EKIPNO
1. mjesto Tilček Team
2. mjesto 4M
3. mjesto AK Jastreb 99
4. mjesto Puževi u brijegu
5. mjesto Z’brda-Z’dola
6. mjesto Žumberak trail
7. mjesto DVD Jastrebarsko

ŽENE 45+
1. mjesto Tereza Vuković
2. mjesto Maja Jurkovac
3. mjesto Mirjana Milan

ŽENE 35+
1. mjesto Renata Kožar
2. mjesto Maja Vučković
3. mjesto Iva Ivančić

ŽENE 35-
1. mjesto Sara Pavlak
2. mjesto Simona Imbrišić
3. mjesto Tea Balaban

MUŠKARCI 45+
1. mjesto Mario Horvatić
2. mjesto Igor Priselac
3. mjesto Robert Mikan

MUŠKARCI 35+
1. mjesto Ivan Dimnjaković
2. mjesto Danijel Brezar
3. mjesto Marko Vrbanović

MUŠKARCI 35-
1. mjesto Leonardo Pavina
2. mjesto Josip Stanečić
3. mjesto Kristijan Rubinić

(Foto: Sportski klub Tilček Team )

Galerija slika

Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put Završilo premijerno izdanje Lige Tilčekov put

Podijeli