Novosti Sport Događanja

Završio prvi dio ljetne cross lige Gović

25.07.2014. / Nefertum IT
U organizaciji Športske zajednice grada i Jastreb extreme teama završio je prvi dio Ljetne cross lige Gović. U proteklih pet kola na ligi koja je održavana utorkom, sudjelovalo je 76 trkača i trkačica iz Karlovca, Samobora, Zagreba, Hrvatskog zagorja i Jastrebarskog koji su se natjecali na krtakoj (3200 metara) i dugoj stazi (7600 metara).

trk velika.jpg
FOTO: Sportska zajednica Jastrebarsko

Na polovici ovogodišnje lige na dugoj stazi u ženskoj konkurenciji vodeća je karlovačka atletičarka Gabrijela Šalković, ispred Jaskanki Darije Županić i Maje Resma, dok su u muškoj konkurenciji na stazi iste dužine najbolji Jaskanci Zdenko Boban i Antonio Marečić, dok je Kristijan Rubinić treći. Na kratkoj stazi u konkurenciji žena na prvom mjestu također je trkačica iz Karlovca, Andreja Ivka Fićurin, mladih jaskanskih trkačica, Martine Tomac i Jane Frkonja. Kod muškaraca su u vodstvu Jaskanci, Krešimir Radelja i Daniel Divjak, ispred karlovačkog trkača Nevena Galovića.

trk velika 1.jpg
FOTO: Sportska zajednica Jastrebarsko

-Zanimljivost ove lige je uključivanje mladih trkača i trkačica iz Škole trčanja AK Jastreb 99, te praćenje njihovih vrlo dobrih rezultata, što su rezultat vrijednog i redovitog treniranja u perivoju dvorca Erodoy- kažu nam organizaori lige.

Novo okupljanje trkača najavljeno je za 12. kolovoz kada je na rasporedu šesto kolo.

Podijeli