Novosti Sport Događanja

Zeleni uvjerljivi protiv Rakovca!

29.03.2021. / Redakcija

Nogometaši Vinogradara upisali su novu pobjedu, treću u nizu, zadržavši tako 100-postotan učinak u proljetnom dijelu prvenstva. Zeleni su u Mladini ugostili momčad Rakovca te ih ispratili kući s četiri pogotka u mreži, a da je bilo više koncentracije i preciznosti u brojnim prilikama pred gostujućim vratima pobjeda bi bila još izraženija.

Vinogradar je dobro počeo utakmicu, pritisnuo goste te počeo prijetiti gostujućem vrataru. Gosti su odolijevali sve do 18. minuti kada ih je pogotkom iz slobodnog udarca načeo Boris Veselić. Unatoč brojnim prigodama na novi pogodak se čekalo do 72. minute kada Toni Kurečki napokon realizira jednu od svojih šansi te trasira put ka pobjedi. Samo dvije minute kasnije isti je igrač ponovno strijelac, da bi pogotkom u 86. minuti Roberto Kladušan postavio konačan rezultat i sebi osigurao epitet najboljeg pojedinca nedjeljnog dvoboja u Mladini.

Vinogradar je tako ostvario novu pobjedu uz impresivnu proljetnu gol-razliku 10:0 te se dodatno približio sredini tablice. Iduće „uskršnje“ kolo zelenima donosi gostovanje u Mičevcu kod Klasa. Susret je na rasporedu u subotu 3. travnja u 16 sati. Nadamo se kako će Vinogradari nastaviti u dosadašnjim izdanjima te svojim navijačima pokloniti pisanicu u vidu nova tri boda.

(LC/foto: ilustracija)

Galerija slika

Zeleni uvjerljivi protiv Rakovca!

Podijeli