Novosti Sport Događanja

Zlatni Josip Glasnović sinoć se vratio kući

12.08.2016. / Nefertum IT
Josip Glasnović, koji je osvojio prvo zlatno odličje za Hrvatsku na Olimpijskim igrama u Rio de Janeiru sinoć se vratio kući. U Zračnoj luci zlatnog olimpijca dočekala je prava fešta za koju su bili zaslužni njegova obitelj predvođena ocem Franjom, majkom Marijom i bratom Antonom, ali i ostala rodbina , prijatelji te navijači koji su došli pozdraviti novog šampiona.

glasnovic velika.jpg

Uz pjesmu tamburaša „Lijepa li si“ svi oni gromoglasnim su pljeskom pozdravili Josipa s kojim se iz Rija vratio i Giovanni Cernogoraz koji je zlatno odličje osvojio prije četiri godine u Londonu.

-Zahvaljujem se svima što ste došli u ovako velikom broju. Velika zahvala mojoj supruzi što mi je bila velika podrška, kao i roditeljima, ali i svima ostalima koji su bili uz mene i koji su me bodrili. Hvala i Giovanniju što mi omogućio da se s njim pripremam za Olimpijske igre na njegov streljani u Novigradu i što smo drugo zlato u trapu donijeli u Hrvatsku nastavivši s dominacijom u ovoj dsiciplini- rekao je vidno umorni Josip Glasnović kojem su svi željeli barem na trenutak stisnuti ruku.

glasnovic velika 1.jpg

Među mnogobrojnim uzvanicima bili su i gradonačelnici Zagreba i Jastrebarskog, Milan Bandić i Zvonimir Novosel.

-Hrvatska je do prije dva dana imala Cro Capa, a od večeras ima Cro Trapa- u svom je stilu rekao zagrebački gradonačelnik, dok je njegov kolega iz Jastrebarskog rekao slijedeće:

„Mi u Jastrebarskom uvijek volimo reći da je čovjek odonud otkud mu je i žena. Pošto se Josip oženio s našom Jaskankom, mi smo ponosni što je on naš zlatni olimpijski zet“ .

glasnovic velika 2.jpg

Inače, proslava dolaska zlatnog jaskanskog zeta večeras od 20,30 priprema se i u u Jastrebarskom na Strossmayerovom trgu. 


Podijeli