Novosti Sport Događanja

Zlato, dva srebra i dvije bronce za gimnastičarke Udruge K.A.O.S.

18.04.2016. / Nefertum IT
Četiri medalje pojedinačno i jednu ekipno na natjecanju škola sportske gimnastike “Aton kup”, osvojile su mlade gimnastičarke, polaznice sportske sekcije Udruge K.A.O.S. Natjecanje se održalo 9. travnja u Nedelišću kraj Čakovca, a na njemu je sudjelovalo preko 400 gimnastičara i gimnastičarki iz cijele Hrvatske.

Kaosice su na “Aton kupu” nastupile po drugi put i to u svim kategorijama pojedinačno i ekipno. Ukupno je nastupila 31 djevojčica iz Udruge K.A.O.S. ostvarivši iznimne rezultate.

gimn 1.jpg
(Foto: Udruga K.A.O.S.)

U pojedinačnom poretku osvojene su četiri medalje. Najbolji rezultat imala je Iva Blažinčić u kategoriji šestih razreda osvojivši 1. mjesto, Margareta Razum iz 3. razreda osvojila je 2. mjesto, Mia Šaban u kategoriji 8.razred i stariji bila je druga, a Leona Jerčinović iz iste kategorije treća.

gimn3.jpg       
(Foto: Udruga K.A.O.S.)

Najbolji rezultat ekipno osvojila je ekipa trećih razreda u sastavu Margareta Razum, Ira Kupina, Eva Budinšćak, Lara Samac i Lucija Malešić osvojivši 3. mjesto. Ekipa 5.-8. razreda bila je četvrta za koju su se natjecale Mia Šaban, Leona Jerčinović, Iva Blažinčić,  Petra Kovačić, Matea Fratrić i Leticija Luter, ekipa 2. razreda bila je četvrta (Zara Prežgaj, Laura Vukić, Pavla Leščić, Ema Dugić i Petra Strizrep). Četvrto mjesto osvojila je i ekipa četvrtih razreda (Luana Šeperić, Tara Pilat, Mia Kamenjašević, Lana Makarun).

gimn2.jpg
(Foto: Udruga K.A.O.S.)

Na natjecanju je nastupilo i 11 djevojčica vrtičkog uzrasta i već nakon samo nekoliko mjeseci treniranja kao najmlađa ekipa na natjecanju osvojila je 6. mjesto.
   
Čestitamo svim natjecateljicama na velikom uspjehu!

Podijeli