Bernard Korak uvršten u knjigu o 100 svjetskih chefova budućnosti
Bernard Korak, chef restorana obiteljske vinarije Korak na Plešivici našao se na popisu 100 najboljih chefova budućnosti, a koji će biti objavljeni u Phaidonovoj knjizi Today’s Special: Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs.
Riječ je o knjizi u kojoj će se predstaviti najbolji chefovi svijeta koji će najaviti chefove budućnosti za koje jamče da će postati vrlo važna imena u industriji budućnosti. Plešivičkog chefa predložila slovenska chefica Ana Roš. Osim profila poznatih i najboljih chefova u knjizi će se naći nekoliko stotina recepata.
Ovo je veliko priznanje za Bernarda Koraka, ali i za cijeli jaskanski kraj o kojem će se i na ovaj način po cijelom svijetu proširiti dobar gastronomski glas. Knjiga izlazi u ožujku, a hrvatsko se ime po prvi puta spominje u jednoj knjizi takvog tipa.
(foto: Bernard Korak Facebook)
Martinje pred vratima, policija na cestama: Budite oprezni i odgovorni u prometu!
"Dol u srcu mom" promocija knjige Josipa Bakalasa u Pribiću
Općina Krašić: Zagrebačka županija sufinancira uređenje pristupne ceste s parkiralištem, izgradnju vanjskog i dječjeg igrališta uz osnovnu školu
Gradnja atletske staze u Jastrebarskom uskoro počinje: Potpisan ugovor o sufinanciranju sa Zagrebačkom županijom
U blizini Veterinarske stanice pronađen mladi ženski pas, traži li ga netko?
Apel „Mama, budi zdrava!“ poslali i mališani Dječjeg vrtića Radost