
Bernard Korak uvršten u knjigu o 100 svjetskih chefova budućnosti
Bernard Korak, chef restorana obiteljske vinarije Korak na Plešivici našao se na popisu 100 najboljih chefova budućnosti, a koji će biti objavljeni u Phaidonovoj knjizi Today’s Special: Leading Chefs Choose 100 Emerging Chefs.
Riječ je o knjizi u kojoj će se predstaviti najbolji chefovi svijeta koji će najaviti chefove budućnosti za koje jamče da će postati vrlo važna imena u industriji budućnosti. Plešivičkog chefa predložila slovenska chefica Ana Roš. Osim profila poznatih i najboljih chefova u knjizi će se naći nekoliko stotina recepata.
Ovo je veliko priznanje za Bernarda Koraka, ali i za cijeli jaskanski kraj o kojem će se i na ovaj način po cijelom svijetu proširiti dobar gastronomski glas. Knjiga izlazi u ožujku, a hrvatsko se ime po prvi puta spominje u jednoj knjizi takvog tipa.
(foto: Bernard Korak Facebook)

Nove akcije dobrovoljnog darivanja krvi idući tjedan u Pisarovini, Klinča Selima i Desincu

Predstavljanje knjige "Svjedok čiste savjesti" u Krašiću

Članovi OK Jelen osvojili devet medalja na dvije utrke Kupa Hrvatske

Vatrogasci VZG Jastrebarsko briljirali na 1. Jaskanskoj vatrogasnoj utrci

Župana biramo u drugom krugu: Kožić ili Zmajlović?

Jaskanci ponovno izabrali Zvonimira Novosela za svog gradonačelnika
