Novosti Sport Događanja

Blagdansko ludilo na cestama: S promilima vozio u „rikverc” pa udario auto, u Klinči oštetili semafor, u Kupčini nalet na psa...ukupno pet nesreća!

27.12.2021. / Maja Peranić

Dva sudara, slijetanje s ceste, nalet na psa i oštećenje semafora događaji su koji su obilježili protekli blagdanski vikend na jaskanskim prometnicama. Iako je policija provodila pojačan nadzor na cestama izvijestila je kako je zabilježen tek jedan prometni prekršaj u sklopu akcije, no čini se da su si neki pojedinci ipak „dali oduška” i neodgovorno se ponašali u prometu.

Na Badnjak se dogodila prometna nesreća u Jastrebarskom. Oko podne je došlo do sudara između dva automobila, no jedan od sudionika udaljio se s mjesta nesreće. Nastala je materijalna šteta, a policija nastavlja potragu za neodgovornim vozačem koji je napustio mjesto događaja.

Bilo je i onih koji su za volan sjeli nakon što su popili čašicu viška.

U božićnoj noći oko 3 sata u Donjoj Kupčini pijani je vozač tijekom vožnje unatrag udario drugo parkirano vozilo.

-Prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u mjestu Donja Kupčina gdje je 40-godišnji vozač pod utjecajem alkohola (1,62g/kg) upravljao osobnim vozilom, te uslijed vožnje unatrag na parkiralištu, udario u drugo parkirano osobno vozilo-rekli su u policiji.

Prometnu nesreću na sam Božić doživjela je mlada vozačica slatjevši s kolnika u Brleniću. Nesreća se dogodila oko 5,30 sati te je, na sreću, nastala samo materijalna šteta.

Policija je na Božić primila i dojavu o oštećenju semafora u Klinča Selima te izvršila pregled mjesta događaja i nastavlja daljnji rad na slučaju pronalaska nepoznatog počinitelja.

Jučer je u prometu stradao i jedan pas koji se bez nadzora vlasnika nalazio na kolniku. Njega je udario 29-godišnji vozač. Nesreća se dogodila u Donjoj Kupčini oko 18,45 sati.

Podijeli