Novosti Sport Događanja

Čabdin: 39-godišnjak pijan sjeo za volan, pa nabasao na policiju

15.05.2023. / Ivana Ćurić

U subotu u 22:30 sati policijski službenici su u mjestu Pisarovina, u nadzoru prometa zaustavili 22-godišnjeg vozača osobnog vozila koji je upravljao vozilom prije stjecanja prava na upravljanje. Mladić je priveden u PP Jastrebarsko,a protiv njega slijedi optužni prijedlog.

Nije to jedini prekršaj u prometu u vikendu iza nas. Naime, tijekom vikend akcije nadzora vozača policija je zabilježila ukupno 23 prekršaja iz domene prometa. Od toga naviše je bilo prekoračenja brzine (20), jedan prekršaj vožnje unatoč važećoj zabrani, zatim prekršaj vožnje prije stjecanja prava vozača i jedan je vozač uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola.

-U nedjelju u 00:35 sati policijski službenici PP Jastrebarsko u nadzoru prometa u Čabdinu zaustavili su 39-godišnjeg vozača osobnog vozila koji je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola 1,69 promila. Vozač je priveden u PP Jastrebarsko, slijedi optužni prijedlog-priopćili su iz PP Jastrebarsko.

Istoga dana u 10:40 sati zaprimljena je dojava o prometnoj nesreći s materijalnom štetom u gradu Jastrebarsko gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila.

Podijeli