°C 20

Danas "INA Delta Rally": Zatvoren promet u dijelu grada i naselja!

25.09.2020.

Maja Peranić

Na području Jastrebarskog i naselja Ivančići, Prodin dol i Kupeč dol danas se održava međunarodna auto utrka pod nazivom „46. INA DELTA RALLY“ zbog koje se u određenim terminima tijekom dana zatvaraju prometnice na spomenutom području.

Za potrebe brzinskih ispita od 8,30 do 15 sati i od 16,45 do 23 sata za sav promet bit će zatvorene ulice u spomenutim naseljima. Također je od 17,40 do 22,00 sata predviđeno je zatvaranje državne ceste D1 za sav promet i to u centru Grada Jastrebarskog, od raskrižja D1, odnosno Ulice Vladka Mačeka i Ulice bana Josipa Jelačića preko kolnika Zagrebačke ulice do raskrižja sa Zagrebačkom ulicom i Ulicom Braće Kazić u smjeru Karlovca.

U smjeru Zagreba obilazni pravac je od raskrižja (D1), Ulice Vladka Mačeka s Ulicom Braće Kazić preko Ulice kralja Tomislava, zatim Ulicom Augusta Šenoe i Radničkom cestom do raskrižja Radničke ceste s (D1) Ulicom Vladka Mačeka uz pravilno i dobro vidljivu privremeno postavljenu prometnu signalizaciju, istaknula je PP Jastrebarsko.