Novosti Sport Događanja

Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu

26.09.2022. / Redakcija

Klinčaselske mažoretkinje ostvarile su sjajne rezultate na Europskom prvenstvu koje se ovog vikenda održalo u Zadru. Cure su nastupile u formacijskom i neformacijskom programu.

U formacijskom dijelu natjecanja postale su europske prvakinje su u kadetskoj formaciji štap i u juniorskoj formaciji palice. U seniorskoj kategoriji palice zauzele su drugo mjesto, a u kategoriji štap osvojile peto mjesto.

U neformacijskom dijelu natjecanja osvojile su tri medalje: kadetski duo štap zlato i juniorski duo palice zlato, a juniorski solo palice srebrnu medalju.

Galerija slika

Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu Klinčaselske mažoretkinje oduševile nastupima na Europskom prvenstvu

Podijeli