°C 10

Mladić (23) bez vozačke pijan vozio Pisarovinom

21.09.2020.

Maja Peranić

U Pisarovini je sinoć, nešto prije ponoći, policija zaustavila automobil kojim je upravljao 23-godišnji vozač bez položenog vozačkog ispita. Podvrgnut je alkotestiranju te je ustanovljeno da je vozio pod utjecajem alkohola.

-U 23,30 sati policijski službenici u mjestu Pisarovina prilikom nadzora prometa zaustavili su osobno vozilo kojim je upravljao 23-godišnji vozač prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola (1,03 g/kg). Isti priveden u PP Jastrebarsko. Slijedi Optužni prijedlog - izvijestila je policija.

Tijekom vikend akcije na cestama jaskanskog kraja, policija je uz spomenutog mladića, zabilježila ukupno 10 prekršaja. Šest ih se odnosilo na prebrzu vožnju, jedan na vožnju pod utjecajem alkohola, a evidentirana su još tri ostala prekršaja.

Prijavljena je i jedna prometna nesreća, odnosno oštećenje automobila od strane biciklista koji se udaljio s mjesta nesreće. Mjesto događaja ponovo je bila Pisarovina.

-U subotu u 11,10 sati prometna nesreća s materijalnom štetom dogodila se u mjestu Pisarovina, gdje je došlo do prometne nesreće-oštećenja osobnog vozila od strane bicikliste koji se udaljio u nepoznato. Daljnji rad se nastavlja - izvijestila je policija.