°C 1

Policijsko izvješće: Provala, prometna i kazna prijevozniku metala

27.10.2020.

Maja Peranić

Jaskanska policija jutros nas je izvijestila o tri događaja koje je jučer evidentirala na svom postajnom području. Dogodila se prometna nesreća na Žumberku, u Prilipju je provaljeno u lovačku kuću, a u Klinča Selima je zaustavljen još jedan prijevoznik metala koji za to nema dozvolu.

-U 14,50 sati dogodila se prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Kostanjevac, gdje je došlo do sudara između dva osobna vozila-stoji u izvješću.

Nepoznati počinitelj nasilno je ušao u lovačku kuću u Prilipju.

- U 15 sati zaprimljena je dojava o provali u lovačku kuću u mjestu Prilipje, gdje je nepoznati počinitelj nasilno ušao u objekt. Izvršen pregled mjesta događaja-kazali su u policiji.

Policija je u Klinča Selima zaustavila 45-godišnjaka koji je s teretnim vozilom prevozio metalni otpad, a za to nema dozvolu.

- U 15,05 sati policijski službenici su u mjestu Klinča Sela zatekli 45-godišnjeg muškarca koji je s teretnim vozilom prevozio metalni otpad, a ne posjeduje odobrenje Ministarstva zaštite okoliša i prirode za skupljanje otpada. Podnijeta obavijest o počinjenom prekršaju-kazali su iz policije.

Takvih je prekršaja sve više na području Jastrebarskog i okolnih općina.