°C 9

U Pisarovini teško ozlijeđen biciklist

22.09.2020.

Maja Peranić

Biciklist (47) teško je ozlijeđen kada je na županijskoj cesti u Pisarovini na njega naletio automobil kojim je upravljao 49-godišnji vozač.

Nesreća se dogodila jučer oko 6 sati, a prema riječima policije, automobil slovenskih registarskih oznaka Opel Insignia prilikom pretjecanja vozila naletio je na 47-godišnjaka na biciklu koji je onuda prometovao.

-49-godišnjak je upravljao osobnim automobilom marke Opel Insignia slovenskih nacionalnih oznaka, a kretao se županijskom cestom kroz Pisarovinu Ulicom Vladimira Nazora. Dolaskom do raskrižja s Ulicom dr. Otmar Zwiebelhofer započeo je pretjecati vozilo ispred sebe s lijeve strane, dijelom kolnika koji je namijenjen za promet vozila iz suprotnog smjera. Tom je prilikom naletio na 47-godišnjaka koji je upravljao biciklom marke Max Rog, a koji se kretao istom cestom u suprotnom smjeru uz desni rub kolnika. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 47-godišnjak, liječnička pomoć pružena mu je u KBC Sestre milosrdnice – izvijestila je PU zagrebačka.