Novosti Sport Događanja

Golom Štuleca srušili Hrvatski dragovoljac

12.02.2017. / Igor

Forma nogometaša Vinogradara raste iz utakmice u utakmicu što pokazuju i rezultati u pripremnim utakmicama. Novi uspješan test igrači iz Mladine odradili su protiv drugoligaša iz Sigeta, Hrvatskog dragovoljca.

U susretu koji je odigran u Lučkom na terenu s umjetnom travom Vinogradar je slavio s minimalnih, ali potpuno zasluženih 1:0. Pogodak odluke postignut je u ranoj fazi utakmice, a djelo je iskusnoga Željka Štuleca koji je vratara Nevistića matirao u petoj minuti.

Dres Vinogradara u proljetnom dijelu prvenstva nosit će i klupska legenda Marko Povrženić, koji je posljednjih pola godine proveo u Krašiću u ulozi igrača i trenera. Pod njegovom dirigentskom palicom klub iz Doline kardinala prvi dio sezone završio je na drugom mjestu poretka Prve županijske lige s tri boda manje od vodećeg Dinama iz Jakovlja.

PRIJATELJSKA UTAKMICA
NK VINOGRADAR – NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC 1:0 (1:0)
STRIJELAC: 1:0 Štulec (5)
NK VINOGRADAR: Bašić, Vukić, Mislimi (od 67. Braje), Dalić, Ivkovčić (od 46. Bagarić), Šćrbec (od 62. Belan), Mišura (od 46. Ristovski), Povrženić (od 46. Miličević), Terzić, Prša (od 29. Prijić), Šćrbec (od 67. Leko). TRENER: Stjepan Gomerac
NK HRVATSKI DRAGOVOLJAC: Nevistić, Barišić, Čagalj, Knezović, Goda, Žeželj, Eller, Kendeš, Krajček, Sunagić, Vizinger (još su igrali: Prebeg, Lee, Knežević, Kanidža, Šarić, Morić, Filipović, Kim, Bukvić). TRENER: Krešimir Sunara

Podijeli