Novosti Sport Događanja

Gosti iz Stupnika znatno bolji, Jaska Vinogradar bez većine prvotimaca poražen u prvoj pripremnoj utakmici

02.08.2021. / Petar Brnada

U prvom pripremnom dvoboju ovoga ljeta i prvom nastupu pod "dopunjenim" nazivom, klub s Centrale poražen je od trenutno boljeg i spremnijeg suparnika, četvrtoligaša Stupnika.

Na domaćoj momčadi vidjelo se da po prvi puta igra u ovom sastavu i uz to, teških nogu od napornog prvog tjedna priprema, ali i bez desetak trenutno odsutnih, uglavnom već nekoliko sezona standardnih prvotimaca.

Prvi dio utakmice protekao je u ravnopravnoj igri po popriličnoj vrućini i sparini, a Stupničani su bili za nijansu konkretniji te su snalažljivošću Šepca poveli u zadnjim sekundama prvog dijela. Druga dionica utakmice potpuno je pripala gostima koji su bili osjetno bolji i opasniji, a rezultat te dominacije je pogodak Roguljića, koji je uz ponešto sreće matirao Mataušića i postavio konačni rezultat.

Jaskanci nemaju razloga za nezadovoljstvo nakon ovog poraza, jer je za očekivati da će momčad izgledati puno bolje kad se potpuno posloži, kompletira i uigra. U novom tjednu pred Jastrebovima je ogled protiv juniora zaprešićkog Intera (4.8.), a sljedećeg vikenda, 7. i 8. kolovoza, slijedi nastup na rođendanskom turniru TOP-a u Kerestincu.  

 

JASKA VINOGRADAR - STUPNIK    0 : 2

JASTREBARSKO - Igralište SC Vojarna. Gledatelja 60. Sudac: Batušić (Cvetković).

STRIJELCI: 0:1 - Šepac (45), 0:2 - Roguljić (65).

JASKA VINOGRADAR: Braje - M. Mravunac, Miljević, Vulje, Novosel - L. Mravunac - Mesic, Vađina, Belan, Prežgaj - M. Borković (još su igrali: Mataušić, Sedlar, Jukić, Bubanović, Borovec, L. Koluder, Pintarić). TRENERI: Mislav Bradvić i Viktor Šimanović.

STUPNIK: D. Brkić, Ilić, Roguljić, Šepac, K. Brkić, Pranjić Kaurin, Cerovski, Jozić, Šporčić, Brakus, Perković (još su igrali: Buden, Bilić). TRENER: Siniša Roguljić.

 

AUTOR: TOMISLAV TADIĆ

Podijeli