Novosti Sport Događanja

Jamnica sigurna protiv Vatrogasca

18.05.2017. / Igor

Nogometaši Jamnice u 30. kolu Jedinstvene županijske lige stigli su do uvjerljive pobjede protiv Vatrogasca. Gosti iz Zdenaca Pisarovinu su napustili sa šest pogodaka u svojoj mreži.

Domaćim igračima u dva je navrata po petnaest minuta bilo dovoljno za uvjerljivu pobjedu. Prvi udar gosti su osjetili u periodu igre od 4. do 15. minute kada je Jamnica zgodicima Peršina, Vidaka i Guskovića povela s 3:0, da bi isti recept igrači trenera Siniše Miokovića ponovili i u intervalu od 60. do 73. minute kada su mrežu gostiju pogađali još jednom Peršin, te Zelenika i Vračević.

Pobjedom je Jamnica ostala an tri boda zaostatka za Croatijom koja je s 3:1 svladala Lomnicu, dok pet bodova manje imaju Bistra i HNK Gorica koji su bili sigurni protiv Mraclina i Sutle.

Još jedan težak poraz doživjeli su nogometaši Kupinca koji su u Laduču od istoimenog domaćina potopljeni s čak 8:0.

JEDINSTVENA ŽUPANIJSKA LIGA, 30. KOLO
NK JAMNICA – NK VATROGASAC 6:0 (3:0)
STRIJELCI: 1:0 Peršin (4), 2:0 Vidak (5), 3:0 Gusković (15), 4:0 Peršin (60), 5:0 Zelenika (73), 6:0 Vračević (73)
NK JAMNICA: Braje, Vidak, Grčević, Zelenika (od 70. Luketić), Mihalić, Peršin, Vračević, Skorin, Britvec, Čefko, Gusković (od 77. Mioković. TRENER: Siniša Mioković
NK VATROGASAC: Horvat, Mekinec, Ladan, Ostojić, Miholić- Galic, Šekrst M., Šekrst D., Miletić, Čerina, Karačić, Šavorić-Vuk. TRENER: Ante Čorak

Podijeli