Novosti Sport Događanja

Jaska na Centrali poražena od Dinama (J)

09.04.2017. / Igor

U današnjoj matineji na Centrali nogometaši vodećeg Dinama iz Jakovlja gostovali su kod četvrtoplasirane Jaske. U derbiju kola gosti iz Jakovlja bili su neumorni te su slavili s 3:0 nastavivši tako mirnu plovidbu prema Jedinstvenoj županijskoj ligi.

U tvrdoj i na trenutke gruboj utakmici pobjeda gostujućeg sastava potpuno je zaslužena. Do vodstva su Dinamovci stigli u 37. minuti pogotkom Hrvoja Jukića iz slobodnog udarca. U nastavak domaći nogometaši kreću odlučnije, a najbliže izjednačenju bili su kada je najiskusniji Jaskanac, Mislav Bradvić izveo slobodan udarac gađajući same rašlje, no gostujući se vratar tom prilikom istaknuo lijepom obranom. Obojica su za svoju majstoriju nagrađena pljeskom okupljenih gledatelja.

Pobjednik je odlučen u posljednjih dvadeset minuta u kojima su igrači Dinama preuzeli potpunu dominaciju na terenu, što su i okrunili s još dva pogotka u režiji Ivana Kovačičeka i Filipa Nikole Petira.

Utakmicu na Centrali popratio je i kandidat za gradonačelnika, Tomislav Preprotić koji nije mogao sakriti nezadovoljstvo porazom, no nada se kako će „plavi“ već za vikend uknjižiti nove bodove. 

Galerija slika

Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J) Jaska na Centrali poražena od Dinama (J)

Podijeli