Novosti Sport Događanja

Kapetan za nova tri boda i priključak vrhu!

29.04.2019. / Redakcija

Nogometaši Jaske nastavljaju sa odličnim rezultatima. Novu tešku utakmicu imali su Jaskanci na svojoj Centrali protiv drugoplasirane Save iz Drenja, a utakmicu je kao i nebrojeno puta tijekom sezone pogotkom odlučio neuništivi kapetan Mislav Bradvić pogotkom iz kaznenog udarca.

Gledatelji su mogli vidjeti pravi derbi susret, a nakon što se bez pogodaka otišlo na odmor početak drugog dijela donosi najveće uzbuđenje. Josip Jurinić je srušen u gostujućem kaznenom prostoru, odgovornost uobičajeno preuzima Bradvić i uspijeva svladati vratara gostiju koji je bio blizu lopti, ali udarac je bio toliko snažan da je između vratara i vratnice odsjeo u mreži za 1:0! Do kraja utakmice domaći su gotovo pa rutinski sačuvali prednost te došli do nove pobjede odnosno šeste uzastopne utakmice bez poraza.

Dobre rezultate prati i uspon Jaskanaca na tablici 1. ŽNL Zapad budući su napredovali do četvrte pozicije sa istim brojem bodova kao i trećeplasirana Mladost KD.

Nastavak pozitivnog rezultatskog niza Jaskanci će tražiti na gostovanju kod Sloge SUZA, a utakmica je na rasporedu u nedjelju 5. svibnja. (LC)

Podijeli