Novosti Sport Događanja

Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata

05.04.2018. / Redakcija

U Slunju je prošlu subotu održan 8. Memorijal Josip Jović turnir u kickboxu. Klub Pon Do Kwan Jastreb ponovno je ostvario dobre rezultate. Na turniru je nastupilo više od 300 natjecatelja.

Kao i obično turnir je podijeljen u nekoliko kategorije za natjecatelje, prva kategorija je pod nazivom Početnici, zatim slijede Dječaci i Djevojčice, Mlađi kadeti, Mlađe kadetkinje, Stariji kadeti, Starije kadetkinje, Juniori i Seniori.

Matej Žamarija je proglašen najboljim borcem u Point Fightu u Učenicima i Učenicima početnicima, Vilim Uremović u Light Contactu u Seniorima,  Mateo Ivanković u Point Fightu u Starijim kadetima, a Lovro Žamarija je najbolji borac u Point Fightu u Juniorima.



U kategoriji Početnici,Point Fight zlatnu medalju osvojio je Matej Žamarija koji je nastupio u kategoriji +32 kilograma. U Dječacima Matej Žamarija ponovno je osvojio zlatnu medalju, a priključio mu se i Fran Grubiša s prvim mjestom u kategoriji -32 kilograma.

U skupini Mlađi kadeti, Point Fight Ivan Maretić odnio je prvo mjesto u kategoriji -42 kilograma. Dok je u Starijim kadetima zlatna medalja pripala Mateu Ivankoviću u kategoriji -47 kilograma.



Za Juniore nastupio je Lovro Žamarija u kategoriji -69 kilograma i uvjerljivo osvojio prvo mjesto, dok je u Seniorima u kategoriji -74 kilograma Vilim Uremović bio najbolji. U kategoriji -69 kilograma za starije kadete, Light Contract, zlatna medalja pripala je Lovri Žamariji, a u Seniorima, Light Contract prvi je bio Lovro Uremović.

(Foto: Facebook Pon Do Kwan)

Galerija slika

Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata Kickboxing: Jaskanci pokupili zlata

Podijeli