Novosti Sport Događanja

Kupinec svladao Vatrogasac

26.09.2017. / Igor

Poslije nesretnog poraza od Rakovca, nogometaši Kupinca uspjeli su u drugom uzastopnom domaćem susretu doći do pobjede i tri boda. Gost Kupinca bila je momčad Vatrogasca koja je doživjela poraz od 2:0. 

Pobjednik je odlučen u posljednjih pola sata susreta u kojima je domaća momčad okrunila bolju igru s dva pogotka. U vodstvo ih je najprije u 61. minuti doveo Golojuh, da bi u posljednjim trenucima Tomić postavio konačni rezultat. S tri osvojena boda Kupinec je učvrstio poziciju u gornjem dijelu poretka, trenutno su šestoplasirani sastav lige.

Za razliku od njih nešto slabije rezultate na startu bilježi Jamnica koja je u ovom kolu doživjela poraz u Rugvici od istoimenog domaćina s 4:2.

Od ostatka karavane odvojili su se Lukavec i Bistra koji su u ovom kolu bili uspješni gosti. Lukavec je s 2:1 slavio u Jakovlju kod Dinama, dok je Bistra s 1:0 porazila Laduč. Uspješan gost bila je i Sutla koja je u Orešju s 3:0 porazila domaću Slogu te TOP koji je u Mičevcu s 2:1 nadvisio domaći Klas. Prednost domaćeg terena iskoristili su HNK Gorica II te Lomnica. Mlada momčad goričkog drugoligaša s 4:0 je porazila Strmec, dok je Rakovec u Lomnici od istoimenog domaćina poražen s 1:0.

Podijeli