Novosti Sport Događanja

Lučelnica i Prigorac izborili treće utakmice

15.05.2017. / Igor

U doigravanju za ovogodišnjeg prvaka malonogometne lige prednost domaćeg terena i nije bila prednost za domaći sastav. Nakon što su Lučelnica i Prigorac poraženi u prvim polufinalnim susretima u drugim su susretima vratili stvari na početak upisavši pobjede u gostima odvevši polufinalnu seriju do trećih susreta.

Bratina čiji su igrači u prvom susretu boljim izvođenjem udaraca sa sedam metara svladali Lučelnicu nisu uspjeli na domaćem terenu iznenaditi prvoplasirani sastav regularnog dijela prvenstva koji je slavio sa 7:4. U Bratini nije bilo toliko dramatično kao u Golom Vrhu gdje je istoimeni domaćin poražen od Prigorca s 8:6. Početak susreta nije naslućivao takav scenarij jer su domaći igrači imali sigurno vodstvo od 4:0. Međutim, do odlaska na odmor gosti iz Dragovanjšćaka smanjuju an 4:2 da bi do kraja susreta ubacili u višu brzinu i u potpunosti preokrenuli susret u svoju korist.

Odluka o finalistima past će tako sutra od 20 sati, a u maloj prednosti sada su Lučelnica i Prigorac koji su se uspjeli izvući iz neugodnih situacija stekavši barem psihološku prednost koju će trebati potvrditi i na terenu.

Podijeli