Novosti Sport Događanja

Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku

17.05.2017. / Igor

Lučelnica i Prigorac igrat će u ovogodišnjem finalu malonogometne lige Nogometnog središta Jastrebarsko nakon što su sinoć u trećim utakmica svladali Bratinu i Goli Vrh stigavši tako do drugih pobjeda.

Iako su obje momčadi u prvim utakmicama doživjele poraze, na kraju su ipak s dvije pobjede opravdale status favorita. Lučelnica je sinoć pred stotinjak okupljenih gledatelja s 9:6 svladala Bratinu u susretu prepunom preokreta. Junak njihove pobjede bio je peterostruki strijelac Ivan Šandor koji je u prvom dijelu postigao četiri od pet domaćih zgoditaka. No, pogodak za 6:5 u trenucima kad je Bratina pritisnula domaće igrače bio je definitivno prijelomni trenutak susreta.

Tri pogotka djelo su Ivice Petkovića, a među strijelce se upisao i Jurica Kovačić.

Protivnik Lučelnici u finalu bit će Prigorac koji je sinoć s uvjerljivih 8:3 svladao Goli Vrh. U sinoćnjoj utakmici gosti iz Golog Vrha bili su jednostavno u podređenom položaju. Nakon 29. minuta sastav trenera Danijela Študira imao je vodstvo od 6:0, koje su gosti do kraja uspjeli tek ublažiti za konačnih 8:3.

Dvostruki strijelci za Prigorac bili su Josip i Dominik Jurinić, te Bela, dok su se jednom među strijelce upisali i Matija i Luka Mravunac.

Finalna serija također se igra na dvije pobjede, a prvi susret na rasporedu je već u petak od 20 sati.

Galerija slika

Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku Lučelnica i Prigorac odlučuju o prvaku

Podijeli