Novosti Sport Događanja

NK Jaska krenula s pripremama

28.01.2019. / Redakcija

Nogometaši Jaske su u nedjelju na svojoj Centrali krenuli u pripreme za nastavak prvenstva 1. Županijske nogometne lige zapad te pokušaj proboja u sam vrh budući su jesensku dionicu okončali na četvrtom mjestu.

Jasku će i dalje voditi Damir Katovčić Ket, a u nastavku prvenstva prvenstva imat će i pomoćnog trenera Mladena Šelebaja nekadašnjeg prvotimca kluba s Centrale. Na prvoj prozivci trenerski dvojac je imao dvadeset igrača, a još devetorica bi se trebala priključiti u narednim danima.

Trener Katovčić može tako računati na sljedeće igrače: Danijel Budinšćak, Mark Krcivoj, Josip Jurinić, Karlo Novosel, Luka Mravunac, Matija Mravunac, Florian Pintarić, Viktor Šimanović, Domini Kišić, Gabriel Koluder, Tomislav Nad, Tomislav Šerić, David Luka Gornik, Dino Novosel, Emerik Obelić, Karlo Vidaković, Ignac Jerbić, Patrik Cipovec, Tin Borovec, Dominik Grgetić, a devetero opravdano odsutnih su Mislav Bradvić, Josip Cuković, Antonio Smičiklas, Dominik Jurinić, Leon Budna, Luka Lukić, Ivan Gustetić, Marko Miljević i Franko Jukić.

Vidljivo je da igrački kadar nije doživio puno promjena, no odlazak jednog od najboljih igrača u cijeloj ligi Ivana Borkovića (Šparta Elektra) bit će teško nadomjestiti. Što se dolazaka tiče za sada je stigao samo Dominik Grgetić, no lako je moguće da među Jastrebove sleti još poneko novo ime.

Prva pripremna utakmica bit će protiv kluba iz susjedne općine i ligaškog rivala Mladosti iz Klinča Sela, a dosad su dogovoreni i dvoboji protiv Blata, Kupinca, Ladučka i Zrinskog iz Ozlja.

Prema dostupnim informacijama promjene se očekuju i u vodstvu kluba budući je predsjednik Alen Vučina najavio svoje povlačenje iz osobnih odnosno zdravstvenih razloga, tako da bi najstariji jaskanski nogometni klub uskoro mogao dobiti i novu upravljačku garnituru.

(LC)

 

Podijeli