Novosti Sport Događanja

Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja

31.01.2017. / Igor

Klub koturaša Jastrebarsko u nedjelju je u perivoju Erdody bio domaćin Prvenstva Hrvatske u ciklokrosu na kojem je nastupilo 97 natjecatelja iz Hrvatske, Slovenije, Austrije i Italije.

Iako je staza većim dijelom bila prekrivena snijegom, leda na njoj gotovo da i nije bilo, a podloga je bila dovoljno tvrda da omogući prave uvjete za sve natjecatelje.

-Staza, iako konfiguracijski poprilično položena, pružala je i nekoliko strmih uspona pa su tako natjecatelji morali pružiti maksimum vlastitih napora ne bi li postigli što bolji rezultat- rekli su iz Kluba koturaša Jastrebarsko kojima su u organizaciji pripomogli Hrvatski biciklistički savez, Grad Jastrebarsko, Turistička i Sportska zajednica Grada Jastrebarskog te sponzori; PIK Vrbovec, Rox / WD-40 Bike i Imagine Studio.

Galerija slika

Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja Polarni ciklokros spektakl uz 97 natjecatelja

Podijeli