Novosti Sport Događanja

Porazi Jamnice i Kupinca

02.10.2017. / Igor

Jaskanski predstavnici u Jedinstvenoj županijskoj ligi, Jamnica i Kupinec u osmom su kolu ostali bez bodova. Oba su kluba doživjela poraze, Jamnica kod kuće od Laduča, dok je Kupinec poražen u Jakovlju. 

Jamnica kojoj ove jeseni nikako da krene bez bodova je ostala u srazu protiv Laduča. Iako nezadovoljni rezultatom, okupljeni gledatelji ipak mogu biti djelomično zadovoljni jer su vidjeli čak osam zgoditaka. Pet u režiji igrača Laduča, te tri u režiji domaćih za konačnih 3:5 u korist gostiju.

Kupinec je gostovao kod novaka u ligi, Dinama te će njegovi igrači ovo gostovanje pokušati što brže zaboraviti poslije visokog poraza od 4:0.

Derbi utakmica 8. kola odigrana je u Lukavcu gdje je istoimeni lider ugostio Bistru porazivši je s 2:1. Bilo je ovo kolo u znaku domaćina jer pobjede pred svojim navijačima ostvarili su; Sutla nad Rugvicom (4:0), TOP nad Slogom (2:1) te Rakovec nad Klasom (2:1), dok su bez pobjednika završili susreti između Strmca i Lomnice (0:0), te Vatrogasca i HNK Gorice II (2:2).

Podijeli