Novosti Sport Događanja

Prekinut susret između Gornje Zdenčine i Golog Vrha

03.10.2017. / Igor

Peto kolo malonogometne lige donijelo je promjenu na vrhu. Lučelnica je nakon pobjede u Slavetiću s trona skinula Domagović koji na domaćem terenu doživio poraz od Bratine. 

Ovakvim raspletom Lučelnica je ostala jedina neporažena momčad. U Slavetiću je bilo itekako zanimljivo, a Lučelnica je do pobjede došla u posljednjih pet minuta u kojima su domaće vodstvo od 5:4 preokrenuli u konačnih 5:7. Inače, ova dva kluba susrest će se već danas u Lučelnici kada je na rasporedu utakmica polufinala Kupa.

Pobjedom i porazom Domagovića kod kuće od Bratine koja je bila slavila sa 6:2, Lučelnica je preskočila Domagović na ljestvici te sada njezini igrači pred njima imaju bod prednosti. Do prve pobjede u petom je kolu došao Prigorac koji je u Čegljima istoimenog domaćina porazio s 8:2.

Nažalost, ovo su kolo obilježile i scene kakvima nije mjesto na sportskim terenima. Susret između Gornje Zdenčine i Golog Vrha prekinut je zbog verbalnog napada igrača i navijača Golog Vrha na suca Tomislava Goluba kod vodstva domaće momčadi od 4:1.

-Sada je na redu disciplinski sudac. Pobjednik se zna, no pitanje je samo kakve će biti sankcije- kratko će povjerenik za natjecanje, Nedjeljko Kozlovac.

Podijeli