Novosti Sport Događanja

Prijavite se na atletsku utrku "Dolinom Kardinala"

12.04.2017. / majai

U tijeku su prijave na 20. atletsku utrku "Dolinom Kardinala" koja će se održati 7. svibnja s početkom u 14 sati sa startom u Krašiću.

Utrka će sačinjavati dvije dužinske kategorije; kraću od 11 kilometara te polu-maraton od 21 kilometar. Start i Cilj nalaze se na istom mjestu kod crkve Sv. Trojstva u Krašiću. U utrci smiju nastupiti svi koji na dan utrke imaju najmanje navršenih 16 godina.

Za sve sudionike osigurana je okrjepa na samom startu, za vrijeme utrke i u ciljnom prostoru, a po završetku utrke za sve natjecatelje je organiziran ručak te nakon toga slijedi proglašenje pobjednika i najboljih po kategorijama. Za pobjednike su organizirane nagrade i medalje.

Za atletsku utrku prijaviti se možete putem linka – OVDJE ili tako da pošaljete svoje podatke ime, prezime, spol, datum i godinu rođenja, klub, država, broj mobitela, veličina majice na e-mail: dolinomkardinala@gmail.com. Prijaviti se možete do četvrtka, 20. travnja.

Startnina iznosi 40 kuna za uplate i prijave do 20. travnja, te 50 kuna za uplate i prijave nakon 20. travnja ili na dan same utrke. Uplate zaprima Sportsko društvo Vrhovac, IBAN: HR5524000081102171170, Opis plaćanja: „ Kategorija- Ime i Prezime“ .

Podijeli