Novosti Sport Događanja

Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige!

09.04.2019. / Redakcija

U petak je u odličnoj atmosferi i humanitarnom tonu započela manifestacija koja spaja pjenušavo vino i sport, a kao produkt predstavlja izvrstan turistički proizvod eno turizma.
Jaskanci i ostali su opet pokazali da imaju veliko srce te su tako za malenu Luciju Seničić (čija je mama Renata rodom iz Jaske), koja boluje od spinalne mišićne atrofije koja uzrokuje mišićnu slabost i propadanje, prikupili ukupno 4.980 kuna za operaciju. Novac je u ponedjeljak uplaćen na račun „Za Lucijinu operaciju”.

Bubbles run liga održava se treću godinu za redom sa startom i ciljem na poljoprivrednom gospodarstvu Šember, a kola se održavaju uzastopno, svaki petak od 19 sati. Manifestacija traje 6. kola, sve do 17. svibnja kada je velika završnica (dok će pauza biti za Uskrs, 19. travnja). Na prvom kolu je sudjelovalo više od 80 trkača, dok je zasigurno toliko i posjetitelja ovog petka posjetilo ovu manifestaciju. U prvom kolu su najbrži bili Dina Kuiš i Kristijan Rubinić. Kristijan je postavio i novi rekord staze koji sada iznosi 23:19 minuta.
Organizator ove manifestacije je Atletski klub Jastreb 99, u suradnji s pokroviteljima vinarijom Šember i Tomac, te suorganizatorom Gradom Jastrebarsko.

Organizatori, u suradnji s Turističkom zajednicom i Gradom Jastrebarsko, uočili su vrijednost ove manifestacije te je podržali postavljanjem trajne turističke signalizacije rute Bubbles run, kao i osmišljavanjem suvenira manifestacije u obliku homemade čokolade s aplikacijom lista vinove loze. Osim toga, 26. travnja i 17. svibnja za najmlađe trkače biti će organizirana edukativna radionica ’Malih znanstvenika’, u suradnji s udrugom Društvo naša djeca Jastrebarsko.

Galerija slika

Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige! Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige! Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige! Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige! Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige! Prikupljeno pet tisuća kuna za malu Luciju na Humanitarnom kolu Bubbles lige!

Podijeli