Novosti Sport Događanja

Raspucani Pribić devetkom počastio Galgovo

11.10.2017. / Igor

Sedmo kolo nije donijelo veće promjene na vrhu poretka Druge županijske lige. Vodeća trojka; Croatia, Pribić i Zdenčina zadržali su pozicije koje su imali i uoči tih susreta. 

Derbi utakmica odigrana je u Zdenčini gdje je istoimena trećeplasirana momčad ugostila vodeću Croatiju čiji su igrači realiziravši dva kaznena udarca u nastavku susreta došli do pobjede od 2:1. Korak s njima drži Pribić čiji su nogometaši pružili sjajnu partiju protiv desetkovanih gostiju iz Galgova koje su porazili s 9:0. Trostruki strijelac bio je neuništivi Nikola Bucković, po dva su pogotka postigli Andrej Puškar i Ivan Mihalić, dok su jednom mrežu gostiju zatresli Marijan Petković i Nikola Kraina.

Pobjedu na domaćem travnjaku ostvarili su i nogometaši Pušće koji su s 3:1 porazili Desinec, dok je Donjoj Kupčini na opće iznenađenje domaćin poražen od Mladosti. Završilo je gostujućom pobjedom od 1:0, što je sastavu iz Brezarića prvi ovosezonski trijumf.

Osmo kolo koje je na rasporedu u nedjelju, 15. listopada donosi i derbi susret između dviju prvoplasiranih momčadi u Pojatnom, domaće Croatije i Pribića, dok su ostali parovi; Desinec-Zdenčina, Mladost-Pušća i Stupnik II-Donja Kupčina.

Podijeli